Kayıtlar

Nisan 22, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

kestane topları ve İSS başarısı

Resim
Tarif:

1 kilo haşlanmış kestane içi
3 çeşit çikolata
- 300 gr bitter
- 300 gr frambuaz
- 300 gr beyaz
hepsini benmari eritin

Ganaj için

300 ml krema
300 gr bitter ile ganaj hazırlayın. kremayı sık sık karıştırarak kaynatın bitteri ekleyin altını kapatın sogusun, kenarda bekletin.

Yapılışı:

kestane püresini yuvarlayın istediğiniz büyüklükte. erimiş çikolatalaya batırın sonsun süsleyin ganajla servis yapın.




İSS CHEFS BAŞARILARI

çilekli tart

Resim
malzemeler:

tart hamuru ıcın tarıfi burada

pastacı kreması tarıfı burada
hazır pastacı kremaları kullanabılırsınız.

taze çilek, kivi, portakal vb.

tart jölesi marketlerde bulabılırsınız.

Yapılışı:

tart hamuru hazıtlanır küçük tart kalıplarına merdane ile 1,5 cm. kalınlıgında acılarak yuvarlak kesılır ve yerlestırılır önceden ısınmış 180 derecedeki fırında pembe renkte pişirilir.
içleri pastacı kreması ıle doldurulur. ınce dogranmış çileklerle suslenır tart jolesı sürülür ve sunulur.